Tyky-päivä

Kivitaskussa on monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten Tyky- ja virkistyspäivien viettoon pienillekin ryhmille.  Tarjoamme erilaisten sisällä / pihapiirissä/ympäristössä tapahtuvien aktiviteettien jälkeen ruokailua Villassa (max 60 henkeä ) ja saunomista Haikusaunassa (25 henkeä ). Mahdollisuus myös paljun (9 henkeä ) käyttöön. Kesäaikaan uintimahdollisuus Kalajärvessä, talvella avanto.

Tässä esimerkkejä Kivitaskussa yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestetyistä aktiviteeteista:

  • GOLF Yhteistyökumppanimme kautta mahdollisuus tutustua golfiin rangella asiantuntijan opastuksella ja pelata tasokkaalla 18-reikäisellä kentällä vain  1 km päässä Kivitaskusta. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna. Katso www.muuramegolf.fi
  • RATSASTUS 1 km päässä on myös mahdollisuus ratsastaa tai lähteä kärryajalulle ihastuttavilla Curly-hevosilla WInsome Curlies tallilla.  Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna. Katso www.winsomecurlies.fi
  • LÄSKIPYÖRÄRETKI tai POTKUKELKKAILUA lähimaastossa. Katso Timo Hämäläinen,Versona Oy, timo@versona.fi, www.versona.fi.  Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • On myös mahdollista järjestää erilaista TOIMINNALLISTA OHJELMAA PIHALLA: esim erilaisia( sulkapallo, lentopallo, tikanheitto, mölkky, petang, frisbeegolf) Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • PATIKOINTI lähiluonnossa eri pituisilla luonto-kärrypoluilla omaehtoisesti kävellen. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • KÄDENTAITOA JA TEKEMISTÄ Villan taidetekstiilien parissa. Huopatekstiilien esittelyä; ideoiden synty, tekniikat ja villa luonnonmateriaalina. Kahvi/tee tarjoilu. Työnäytös neulahuovutuksesta ja oman neulahuovutustyön tekeminen. Ostosmahdollisuus Villan pikkupuodissa. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • OHJATUT LUONTOAKTIVITEETIT  

 

Yhteistyökumppanimme juhlapalvelu Katja Lahtinen toimittaa maittavaa lähiruokaa jokaiseen makuun. Voitte myös hankkia itse ruokapalvelun toimittajan.  Omat juomat on sallittuja. Pienelle ryhmälle on myös mahdollista tilata  muuramelaisesta ravintola Pizzeria Anconasta vaikka pizzat.