Tyky-päivä

Kivitaskussa on monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten Tyky- ja virkistyspäivien viettoon pienillekin ryhmille.  Tarjoamme erilaisten sisällä / pihapiirissä/ympäristössä tapahtuvien aktiviteettien jälkeen ruokailua Villassa (max 60 henkeä ) ja saunomista Haikusaunassa (25 henkeä ). Mahdollisuus myös paljun (9 henkeä ) käyttöön. Kesäaikaan uintimahdollisuus Kalajärvessä, talvella avanto.

Tässä esimerkkejä Kivitaskussa yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestetyistä aktiviteeteista:

  • GOLF Yhteistyökumppanimme kautta mahdollisuus tutustua golfiin rangella asiantuntijan opastuksella ja pelata tasokkaalla 18-reikäisellä kentällä vain  1 km päässä Kivitaskusta. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna. Katso www.muuramegolf.fi
  • RATSASTUS 1 km päässä on myös mahdollisuus ratsastaa tai lähteä kärryajalulle ihastuttavilla Curly-hevosilla WInsome Curlies tallilla.  Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna. Katso www.winsomecurlies.fi
  • LÄSKIPYÖRÄRETKI tai POTKUKELKKAILUA lähimaastossa. Katso Timo Hämäläinen,Versona Oy, timo@versona.fi, www.versona.fi.  Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • On myös mahdollista järjestää erilaista TOIMINNALLISTA OHJELMAA PIHALLA: esim erilaisia( sulkapallo, lentopallo, tikanheitto, mölkky, petang, frisbeegolf) Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • PATIKOINTI lähiluonnossa eri pituisilla luonto-kärrypoluilla omaehtoisesti kävellen. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • KÄDENTAITOA JA TEKEMISTÄ Villan taidetekstiilien parissa. Huopatekstiilien esittelyä; ideoiden synty, tekniikat ja villa luonnonmateriaalina. Kahvi/tee tarjoilu. Työnäytös neulahuovutuksesta ja oman neulahuovutustyön tekeminen. Ostosmahdollisuus Villan pikkupuodissa. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.
  • OHJATUT LUONTOAKTIVITEETIT  

 

Yhteistyökumppanimme ja naapurimme Turkkilan tila toimittaa maittavaa lähiruokaa jokaiseen makuun. Omat juomat on sallittuja. Pienelle ryhmälle on myös mahdollista tilata  muuramelaisesta ravintola Pizzeria Anconasta pizzat.