Juhla- ja Kokoustilat Yrityksille

Kivitasku tarjoaa yrityksille tunnelmalliset juhla- ja kokoustilat sekä mahdollisuuden saunomiseen Haikusaunan pehmeän kosteissa löylyissä (30 henkilöä) ja uimiseen Kalajärvessä. Varattavissa myös palju.
Katso: www.haikusauna.com

Tunnelmallisessa juhlatalossa tilat noin 60 hengelle. Lisäksi katettu terassi jossa tilaa noin 20 hengelle. Yhteistyökumppanimme hoitavat tarvittaessa tarjoiluratkaisut kaikkiin tilaisuuksiin. Tarjolla herkullista lähiruokaa naapureiden pitopalveluista, Koivumäen Herkkutuvasta tai Turkkilan tilalta.
Juhlatilan yhteydessä olevat keittiötilat tarvittaessa käytössä jolloin myös omien ruokien ja juomien tuominen on mahdollista.
Vieraiden käytössä piano, videotykki, valkokangas, nettiyhteys, piirtoheitin, fläppitaulu, äänentoistolaitteet ja tarjoilukeittiö.
Iso piha-alue ja mahdollisuus tutustua kotieläimiin (lampaat ja kanat).

Päivän oheen mahdollisuus järjestää erilaista toiminnallista ohjelmaa pihapiirissä, esim. erilaisia pihapelejä (sulkapallo, lentopallo, tikanheitto, mölkky, petang, frisbee golf) tai lähteä luontoretkelle n. 1km päässä sijaitsevalle laavulle jossa mahdollisuus nauttia nuotiokahvit.

Yhteistyökumppaneidemme kautta mahdollisuus tutustua golfiin rangella asiantuntijan opastuksella ja pelata tasokkaalla 18-reikäisellä kentällä Muurame Golfin kentillä vain 1km päässä Kivitaskusta.

Lisäksi mahdollisuus käydä ratsastamassa tai lähteä kärryajelulle ihastuttavilla Curly-hevosilla Winsome Curlies tallilla joka sijaitsee myös n. 1km päässä Kivitaskusta.

Katso: www.muuramegolf.fi ja www.winsomecurlies.fi

Kysy tarjousta juhlatiloista ja tarjoilusta, räätälöimme hinnat yksilöllisesti.

 

Villa Kivitasku Muurame
KIVITASKU TARJOAA YRITYKSILLE TUNNELMALLISET JUHLA- JA KOKOUSTILAT