Juhla- ja kokoustilat

Kivitasku tarjoaa erilaiset ja tunnelmalliset juhla- ja kokoustilat maaseudun järvimiljöössä Muuramessa n. 15 km Jyväskylästä. Vierailla on mahdollisuus saunomiseen Haikusaunan pehmeän kosteissa löylyissä ja uimiseen Kalajärvessä. Kivitasku soveltuu hyvin erilaisten tapahtumien ja juhlatilaisuuksien viettoon(esim. kokoukset, juhlat, tyky-päivät, häät, syntymäpäiväjuhlat ja muistotilaisuudet). Kivitaskun karjalaishenkisessä Juhlatalo Villassa juhlat onnistuvat perinteikkäästi luonnonkauniissa metsäisessä miljöössä.

Tunnelmallisessa juhlatalo Villassa on tilat noin 60 hengelle. Lisäksi käytettävissä on katettu terassi jossa tilaa noin 20 hengelle. Yhteistyökumppanimme hoitavat tarvittaessa tarjoiluratkaisut kaikkiin tilaisuuksiin.  Asiakkailla on myös mahdollisuus järjestää ruokatarjoilut itse. Villassa olevat tarjoilukeittiötilat ovat käytössänne ja myös omien juomien tuominen on mahdollista( 3 jääkaappia, liesi, mikro, uuni). Myös maakellari löytyy pihapiiristä. Vieraiden käytössä videotykki, valkokangas, nettiyhteys ja  äänentoistolaitteet.
Iso turvallinen piha-alue ja ranta asiakkaiden käytössä ( hiekkalaatikko/keinu) ja mahdollisuus kotieläimiin tutustumiseen (lampaat ja kanat).

Kivitasku tarjoaa:

• Juhlatalo Villa, tilat noin 60 hengelle 

• Kesäisin lisänä katoksellinen terassi, jossa on tilaa noin 20 hengelle 

• Villassa olevat tarjoilukeittiötilat ovat käytössänne (3 jääkaappia, liesi, uuni, mikro, kahvinkeitin) 

• Käytössä videotykki, valkokangas, nettiyhteys ja  äänentoistolaitteet

• Vuokrattavissa myös PA- äänentoistolaitteet 

• Astiat varattavissa n.30 hengen ryhmille

• Maakellari pihapiirissä

• Yhteistyökumppanimme hoitavat tarvittaessa tarjoiluratkaisut kaikkiin tilaisuuksiin 

• Asiakkailla on myös mahdollisuus järjestää ruokatarjoilut itse

• Omien juomien tuominen on mahdollista

• Saunominen Haikusaunassa (n. 25 henkeä)

•Palju (n. 8 henkeä)

• Iso turvallinen piha-alue ja ranta asiakkaiden käytössä ( hiekkalaatikko/keinu) ja mahdollisuus tutustua kotieläimiin (lampaat ja kanat) 

Yhteistyökumppanimme Caffitella, Juhlapalvelu Katja Lahtinen tai Rajala Artesan Catering mahdollistavat myös ruoan tilaamisen.

• Mahdollisuus majoittumiseen n. 15 hengelle aitassa (8 hlö) ja hirsitalo Takataskussa (7hlö)

Kerromme mielellämme lisää juhlatiloista ja tarjoilusta! 

YRITYKSILLE

Kivitaskussa on monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten Tyky- ja virkistyspäivien viettoon pienillekin ryhmille.  Tarjoamme erilaisten sisällä / pihapiirissä/ympäristössä tapahtuvien aktiviteettien jälkeen ruokailua Villassa (n. 60 henkeä ) ja saunomista Haikusaunassa (25 henkeä ). Mahdollisuus myös paljun (n.8 henkeä ) käyttöön. Kesäaikaan uintimahdollisuus Kalajärvessä, talvella avanto.

Tässä esimerkkejä Kivitaskussa yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestetyistä aktiviteeteista:

GOLF

Yhteistyökumppanimme kautta mahdollisuus tutustua golfiin rangella asiantuntijan opastuksella ja pelata tasokkaalla 18-reikäisellä kentällä vain  1 km päässä Kivitaskusta. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna. Katso www.muuramegolf.fi

RATSASTUS

1 km päässä on myös mahdollisuus ratsastaa tai lähteä kärryajalulle ihastuttavilla Curly-hevosilla WInsome Curlies tallilla.  Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna. Katso www.winsomecurlies.fi

LÄSKIPYÖRÄRETKI tai POTKUKELKKAILUA

lähimaastossa. Katso Timo Hämäläinen,Versona Oy, timo@versona.fi, www.versona.fi.  Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.

TOIMINNALLISTA OHJELMAA PIHALLA 

esim.erilaisia( sulkapallo, lentopallo, tikanheitto, mölkky, petang, frisbeegolf) Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.

PATIKOINTI lähiluonnossa eri pituisilla luonto-kärrypoluilla omaehtoisesti kävellen. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.

KÄDENTAITOA JA TEKEMISTÄ Villan taidetekstiilien parissa. Huopatekstiilien esittelyä; ideoiden synty, tekniikat ja villa luonnonmateriaalina. Kahvi/tee tarjoilu. Työnäytös neulahuovutuksesta ja oman neulahuovutustyön tai saunahatun tekeminen. Ostosmahdollisuus Villan pikkupuodissa. Aktiviteetin jälkeen ruokailu ja sauna.

Kysy tarjousta esim kokous/sauna/saunamenupaketista! Räätälöimme hinnat yksilöllisesti henkilömäärän mukaan.